Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha Peugeot sofőrje helyében...

Ha Peugeot sofőrje helyében lettél volna átmennél ebben a szituban a piroson? ( videó )

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=-zsZw4E1QuM

Ez alapján látszik, hogy jön a veszélyeztető sofőr és arcoskodik, ilyen helyzet bármikor adódhat mert egyre több az ilyen "jó " sofőr mint a Seatos.

Mit tennél?

Én mivel van nálam paprika spray ezért lefújnám és hívnék rendőrt mert kárt okozott -rávágott a visszapillantóra -. Piroson áthaladás meg 50 ezer, és az életbe nem bizonyítanád, hogy veszély miatt mentél át.

2019. máj. 1. 14:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
31%

Ki ment át a piroson?

Az előzmény sem látható.

Lehet, hogy igaza volt.

2019. máj. 1. 14:53
 2/14 anonim ***** válasza:
34%

Az ilyen arcoskodók addig kemények mig ki nem szállsz.

Nyilván ha nő vagy és látszik rajtad, hogy megijedtél ne szállj ki!

De én biztos kiszálltam volna beverni a csicska gyerek száját ha már nem tud ésszel vezetni akkor legalább ne emberkedjen ha ő húzza majdnem a rövidebbet

2019. máj. 1. 14:56
 3/14 anonim ***** válasza:
34%

Nem...

ablak leenged, paprikaspray az arcba és kész is.

annyit sem érnek ezek a barmok, hogy elpics@zza őket az ember :)

A paprika sprayt szembe meg egy életre megjegyzi!

Ha pedig le is tüdőzi éppen akkor lesz egy kellemes 2-3 órás mellkaségése :))))

2019. máj. 1. 15:27
 4/14 anonim ***** válasza:

Jellemző, ment a helyezkedés a sávokért, hogy ki legyen az első a piros lámpánál. Bemennek a Peugeot elé, aki erre gyorsan besorol (szerintem indokolatlanul) a belső sávba. Arra már végképp nem számíthatott, hogy valaki szintén arra a pozícióra pályázik, ráadásul elég nagy sebességgel.

Igazából hiába reklamált a Seatos (gondolom azt, hogy bevágtak elé), nem érzem, hogy igaza lett volna. Külső sávból próbált besorolni a legbelsőbe, nem volt lehetősége és ideje a Peugeot-snak, hogy észrevegye.

2019. máj. 1. 15:58
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Szép mentés volt a Seatostól, de amúgy egy idióta f*ssz, a Peugeotos itt nem volt hibás, nem volt hogy lássa, hogy a Seatos jön, mint az autópályán, kettesével váltva a sávokat. Nem mentem volna át a piroson amúgy, mert még oldalba kap egy másik száguldó idióta, aztán meg is halok. Ilyenkor férfi létemre ajtót bezárom, ablak felhúzva, aztán ennyi, mindenkinek jobb a béke. Ez a feszkó, ordítozás, verekedés nem segít semmit, senkinek sem jó.
2019. máj. 1. 16:04
 6/14 anonim ***** válasza:
48%
Nem mentem volna át. Gumibot elő az ülés alól és elmagyaráztam volna neki a sebességhatárokat meg a biztonságos sávváltás folyamatát. Látszik, hogy a Peugeotos jelzi az irányváltás szándékát, tehát ő nem hibás és észre sem vehette a Seatost, akkora volt a sebességkülönbség és a manőver végéből ítélve a legkülső sávból akart a legbelsőbe menni.
2019. máj. 1. 20:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem mentem volna át a piroson. Ajtókat bezárni, aztán hadd üvöltözzön.
2019. máj. 2. 08:48
 8/14 anonim ***** válasza:
89%
Látom szépen lepontozzátok azokat, akik megvédenék magukat. Csak kérdezném, hogy éles helyzetben, mikor mondjuk üvölt veled, közben ököllel veri az autódat, összetöri a tükröt, behorpasztja az oldalát, esetleg beveri az ablakot, akkor valóban ülsz bezárt ajtóval és ráhagyod, had tomboljon? Lehet lepontozni, de én egy évi fizumból vettem az autómat és senkinek nem hagyom, hogy kárt tegyen benne. Lehet ezt is lepontozni, de egyszerűen egy gyáva p*cs az aki nem mer fogni egy paprikasprayt mondjuk és jól képen fújni az ilyet.
2019. máj. 2. 12:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Az autóvezetők nagyon kis része járkál paprikaspray-vel a kesztyűtartóban...
2019. máj. 2. 12:45
 10/14 anonim ***** válasza:
15%
Az itt kommentelőknek van egyeltalán jogsija? Nem azért de az arcoskodó sofőrnek teljesen igaza van. A Peugeot nem nézett a tükörbe sávváltás előtt ás aki mögötte jött majdnem belement. De jól kezelte a helyzetet és elkerülte az ütközést és sikerült a saját kocsiját is épségbe megfogni. Ki az aki ezek után ne baszná szét annak a fejét aki miatt majdnem összetöri a kocsiját.
2019. máj. 2. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!