Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik az erősebb traktor az...

Melyik az erősebb traktor az UTB 650 vagy egy MTZ 80?

Figyelt kérdés

Tudom, elég fura a kérdés mivel az MTZ 80 lóerős az UTB pedig 65, így elméletileg az MTZ kellene erősebb legyen, de sokszor láttam már, hogy az UTB 650-el sokkal nagyobb teljesítményt igénylő gépeket használnak, amit az MTZ 80 nem hinném, hogy elbírna, ezért lennék kíváncsi rá, hogy mennyire különbözik a 2 traktor.

Leginkább tapasztalatokra lennék kíváncsi, de ha valaki ért a témához nyugodtan válaszolhat, akár véleménnyel is.

2019. ápr. 28. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik a nehezebb. Egyébként a 80-as olyan 72-ló-körüli, csak a 820-as van 80-ló ha jól tévedek. (De ezeknél sosem tudni megvan-e bennük.) De szerintem egy 80-as combosabb. A TLT-t, meg összességében sem ismerem a románt szerencsére, de ha minszkiét nézzük ott inkább lefelé kell kerekíteni egy kicsit a munkagép kiválasztásánál. Gyengébbek kedvéért azt értem ami munkagépet kardánnal hajt.
2019. ápr. 28. 23:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva látom, az MTZ szerintem erősebb, és talán strapabíróbb is. Ugyanazt a háromfejes ekét az MTZ jellemzően gyorsabban bírja húzni, az UTB sokszor már szenved. Persze az UTB is nagyon jó, sokoldalú traktor, de nehéz vele dolgozni.
2019. ápr. 29. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyik szarabb, mint a másik, de az MTZ lesz erősebb
2019. ápr. 29. 12:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2019. ápr. 29. 15:26
 5/5 Junior UTB válasza:
Az UTB meg az MTZ majdnem egykutya anno ugyanugy néztek ki meg minden mig Brassot Sztalinvarosnak hivták addig 100% ba MTZ volt akkor meg a neve UTOS volt szoval egy kategoria a két traktor, csak a motor lett másabb mikor átértek UTB névre picit változot levegőszürö helye meg elektromos öninditó, a difije 80% ba 50 es MTZ a váltó román 5+R + rövid hosszú, én szerintem az UTB a nyerő, nagyon strapabiró gépeket amiket meg az erdőn lemüvelnek velük az hihetetlen, a motor is román, sok gépben használták, az erdei vonszólóba is ezt a motrot rakták a TAF ba, szóval az UTB a nyerő :)
2020. márc. 30. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!