Adott egy Linea speedy 4t 50ccm-es robogó, hogyan tudok elérni egy kis teljesítmény növekedést?
Átgörgőzheted,több lesz a vége.Azonban emelkedőn nem fogsz felmenni,
és 2 perc alatt fogja elérni a 80 at.
Én is szopkodtam ezzel nem keveset.
Most egy 50-es 4t motortól miért nem elég 65km/h?
70-80as utazó, de ne pörögjön szét? Most komolyan, egy 125-ös 4t motor képes erre.
Ha nem elég gyors, vegyél nagyobbat.
Hogy milyen átalakításokat kell elvégezned, vedd ki belőle azt a kib^^zott 50-es motort és tegyél bele egy 125-öst te nagyokos.
Biztos nagyon értesz a tuninghoz, ha kérded hogy pl a görgőket lehet e cserélgetni, nem csak hogy lehet, de kell is , mivel a cm³ növekedéstől csak erősebb lesz a motor, nem gyorsabb!
Tehetsz rá nagyobb hengert, de nem hiszem hogy sokkal nagyobb pl 80-as rámenne, nekem a 125-re nem lehet már csak a 15cm³-vel nagyobb 140-est sem rárakni mert ahhoz megkéne marratni a blokkot.
Ha meg valaki olyat válaszol ami neked nem tetszik, nem kell egyből f^^zozni, meg ilyenek, ha nem segít akkor ne foglalkozz vele és kèsz.
Jobban jársz, de komolyan, ha veszel egy 125-ös robogót, aminek van "kistestvére" pl piaggio liberty 125, vagy aprilia rs 125 és használod 50-esként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!