Mi van ha elü valakit az én autómmal?
Nyilván nem vagy retardált és írtok egy papírt, hogy melyik nap, hány óra hány perctől került kölcsönadásra az autó, szerepel benne továbbá a másik fél valamennyi, azonosításhoz szükséges adata (anyja neve, szül. idő, hely, szigszám), két tanú, aláírás.
Ilyen esetben semmi félnivalód nincs, hiszen nem követtél el semmit és ezt igazolni is tudod.
Ha retardált vagy és csak hozzávágod a kulcsot, hogy vidd, ferikém - na így omlanak össze barátságok örökre, amikor később befutnak a bírsaágok...
workdev, egész addig így fogsz gondolkodni, amíg a sógorod egyszer nem leizzadva hozza vissza a kocsit, horpadt lökhárítóval, vérfoltos gépháztetővel, és közli veled, hogy végig itt volt, ki sem mozdult.
Vagy épp nem hozza vissza, hanem a rendőrök kopogtatnak, hogy ha tiéd az X rendszámú autó, vedd fel szépen a karperecet és menj velük, mert tíz perce elgázoltál valakit.
Én mondjuk már megtanultam, hogy könyvet, autót és nőt nem adunk kölcsön - de aki még nem, az majd meg fogja. Így vagy úgy.
És de: a kölcsönadási szerződés bizonyító erejű. Azért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!