Ezt minek tekinti a VÉDA? Félek.
"sajnos ez nem igaz , egyik ismerőst ott büntették meg elvileg sárgán ment at. "
Ezzel csak annyi a probléma hogy a sárgán át lehet menni a masik meg hogy kb nincs olyan ember az orszagban akit ezert megbüntetett volna a véda tekintve,hogy csak sebesseget mér a millio masik elhiresztelt funkcio ellenere
Ez a VÉDA funkciója, hogy FÉLJENEK tőle a polgárok. Semmi másra nem jó.
Ezt a müveletet Budapesten hetente megcsinálom, és semmi sem jön.
Nekem is volt egy nagyon hasonló esetem. Lámpás kereszteződés, felette VÉDA. Haladtam a sorral, előttem egy magas felépítményű teherautó szüttyög. Teljesen be volt sz@rva a VÉDÁtól ezért a kereszteződés előtt még le is fékezett és 40-nel haladtunk kb. Én emiatt feltorlódtam rá. A lámpát már csak az utolsó pillanatban láttam, mikor sárga volt. Sőt, már váltott pirosra. Mivel mögöttem is fel voltak torlódva, nem akartam besatuzni, átmentem a kereszteződésen. Van kamera az autómban. Utólag visszanéztem. Mikor a kereszteződés előtti vonalhoz értem, már pirosra váltott a lámpa. Szóval piroson jöttem át egyértelműen. Meg voltam győződve róla, hogy jön majd az 50.000-es csekk. (Elvileg ennyi a büntetési tétele a piroson áthajtásnak.) Ez sok éve volt, azóta se jött semmi. :) Szóval még ne vegyél mérget arra, hogy megbüntetnek. Akkor foglalkozz vele, ha megkaptad a csekket.
Amúgy ha ilyenért ordibálnak, akkor én úgy otthagynám azt a céget, hogy csak na! Én is vezetek céges autókat. Kollégámat már le is fotózta a traffipax gyorshajtás miatt céges autóval. Mivel az autók a cég nevén vannak, a cég fizeti be a büntetést elő körben. Aztán a menetlevelek alapján kikeresik hogy akkor ott melyik kolléga vezetett. Majd közlik vele, hogy ez történt, a következő fizetéséből levonják a 30.000-es büntetés díját. Senki nem ordibál senkivel, semmilyen más következménye nincs. Nem pikkelnek rá. Szerintem ez így korrekt. Aki hibázik, fizet és túl van tárgyalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!