Megéri kezdőként egy április Rs 50?
Figyelt kérdés
Most szeretnék elkezdeni motorozni 25 évesen s nem tudom hogy meg érné e egy aprila rs 50 2004 Évjáratú motort venni?2019. ápr. 24. 09:44
1/5 dirtboy válasza:
baromi pici motor,mármint nem méretre hanem az 50ccm.
nyugodtan kezdhetsz 125 vagy 250el is,azok teljesítménye is még bőven kezdő szint de legalább már nem kell annyira szétforgatni hogy megmozduljon.
2/5 anonim válasza:
Április az nagyon jó, de a május az sokall jobb.
4/5 dirtboy válasza:
Az is csak felül él, ezért lehet vele kezdeni mert ha nem forgatja fel nem ott hibázik akkor tulajdonképpen elég gyengécske.
A súlya is kicsi a motornak,szerintem simán lehet vele kezdeni de ki mennyire rátermedt persze.
5/5 anonim válasza:
Én simsonnal tanultam, utána egy riejuval. 50 VOLT a rieju meg lett csinálva 80-asra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!