Nagyon magas alapjárat mi lehet a gond?
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni,hogy magas alapjáratra mi lehet a megoldás az alapjárati motor és a pillangószelep tisztításán kívűl?Az autónak indításnál csak nagyon nehezen röffen be a motorja viszont amilyen alapjáratot vesz fel ezután az valami félelmetes..Indítás után amint eléri a 4000-res fordulatszámot kénytelen vagyok leállítani a motort még mielőtt nagyobb kárt tennék benne.Gyakorlatilag szerintem képes lenne felkúszni a fordulatszám egészen a tiltásig persze értelemszerűen erre nem adok lehetőséget neki..Kis gázfröccsökkel se tudom csökkenteni a fordulatszámot,remélve hátha visszaugrik a normálra mert ezzel csak jobban fokozom..Valaki találkozott már ilyen jellegű problémával?Valmint mi lenne erre a megoldás,elképzelhető lenne,hogy az ECU okozza ezt az egészet?
A válaszokat előre is köszönöm,pláne ami hasznos is !
utolsónál a pont.
Karburátor. :) hihi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!