Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hasznaltauto.hu-rol le kertem...

Krisz821 kérdése:

Hasznaltauto.hu-rol le kertem egy auto rendszámat az ugyfél kapurol es olyanal találkoztam 2008 vizsgán JSC vel kezdödöt a rendszáma 2017-ben meg LKK-val es a szelvedön is ez szerepel. Ez mittöl lehet? Ja es MO-I kén hirdetik.

Figyelt kérdés
2019. ápr. 19. 07:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Átrendszámozták időközben. Érdemes rákérdezni az okára de nem feltétlenül jelent bajt. Elég ha pl. ellopták róla mindkét rendszámot, vagy kétszer egymás után elhagyott egy-egy táblát, akkor már nem lehet újragyártani az eredetit, újat kap. Vagy ha EU-s rendszám volt az eredeti is akkor mondjuk szélvédőcserekor eltűnt a regisztrációs matrica, azt sem lehet pótolni hanem újat kap. Szóval számtalan oka lehet az új rendszámnak, ártalmatlan dolgok is, meg kell kérdezni mi volt.
2019. ápr. 19. 07:31
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Tulajdonost váltott kérdezték kér e új rendszámot és kert.

Betört a szélvédő és 2. Alkalommal már új rendszám lesz, jogszabály, nekem ez volt az ok.

Bármi lehet.

2019. ápr. 19. 07:31
 3/4 anonim ***** válasza:
2005 nyarán jött ki JSC rendszámmal valószínüleg 2008 őszén , vagy telén kapott új rendszámot. Lehet hogy elhagyta,vagy megrongálódott és a csere gyorsabb és kényelmesebb volt,mint megvárni a pótlást. Én is jobban szeretem,ha az eredeti rendszám van egy autón,de hogyha behozott,akkor a gyártásnak bőven 2005 nyara előtt kellett lennie.
2019. ápr. 19. 07:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha burkoltan ez érdekel: Az ügyfélkapus lekérdezés alvázszám alapján köt a rendszerben, ergo nem lehet kijátszani rendszámcserével.
2019. ápr. 19. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!