Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvennél a 7 milliós autódra...

Megvennél a 7 milliós autódra egy 100 ezres kamerát?

Figyelt kérdés

Sajnos gyakran utolér minket a rossz közbiztonság. Olyan kamerát akarok, ami 360 fokban vesz, van rajta éjszakai parkoló mód, saját akksija van... ez mind nem olcsó. Szereléssel együtt 100 ezer is meglenne. Sokat járok külföldön, néhány országban köztudott, hogy rámennek a külföldi autókra a tolvajok. Gyakran van az autóban érték utazások közben.

Van értelme ennyit kiadni egy komoly kameráért, vagy felesleges? Vagy ha már ennyit ér az autó, ne sajnáljam a kamerát?

2019. ápr. 15. 19:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az előző autómat sok évvel ezelőtt 1,4 millióért vettem, 42e-ért vettem bele kamerát. Nekem mondjuk a menet közben történő események rögzítése volt a cél, mintsem hogy parkolás közben álló helyzetben rögzítsen. Párszor volt részem sajnos szándékos közúti veszélyeztetésben, amik során a szerencsén múlt, hogy most itt ülök és írok és nem alulról szagolom az ibolyát.

A mostani autómat bő egy éve kb 7,5 millióért vettem. Gondoltam rá, hogy ebbe se ártana kamera, de még nem jutottam el odáig...

Ha ilyenektől félsz, amiket leírtál, akkor inkább mindig őrzött biztonságos parkolóhelyet bérelnék. Bekamerázni legfeljebb otthon a garázsomat kameráznám be. És kötnék teljes körű Cascot. Mert sokra mész a kamerával, ha az autóval együtt elviszik. Vagy pont a kamerád miatt törik fel az autódat. Vagy ha lelopják a kerekeidet és a felvételeken van egy símaszkos alak, aki a személyijét "elfelejti" jól olvashatóan bemutatni a kamerába...

Amúgy 100.000Ft manapság szerintem nem sok pénz. Egy motor előmelegítő beszereléséért fizettem ennél többet, ami abszolút nem lett volna létszükség. Egy jó kemerára se sajnálnék ennyit. Viszont azon kívül, hogy saját magadat megnyugtatod vele, az autód védelmi szintjét szerintem jelentősen nem növeli.

2019. máj. 4. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!