Más is tolakodónak érzi a benzinkúton a kutasokat?
Általában a Shellnél szoktam tankolni de van ahol még ki se szálltam az autóból már le van tekerve a betöltő kupakja.
Szoktam mondani, hogy köszi tankolok én és erre általában mindig valami flegma grimasz a vége részükről. Egyrészt nem szeretem ha más hozzányúl a kocsihoz, másrészt nincs mindig arra 200 Ft-om, hogy borravalót adjak mivel mindig kártyával fizetek.
szerintem a flegma grimaszt csak beképzeled, de amúgy engem is szokott idegesíteni, próbálok minél hamarabb kiszállni, dehát tényleg van, amikor már azonnal ott terem, és kérdezi, hogy segíthet-e.
sajnos ez ilyen, a felettesek elvárják, hogy haladéktalanul ugorjon és tukmálja magát, ha placcra van beosztva...
Nemcsak a felettesek.
Van ahol ebből áll a fizetés, minimálbér, a többiért meg ugráljon meg, gondolja a főnökség.
Én ezért nem szoktam shell kúton tankolni, ott a legfeltűnőbb ez. Én sem szeretem, ha más tankol, ezért udvariasan megköszönöm a lehetőséget és közlöm, hogy megoldom magam, ebből szokták érteni, hogy nem kérek segítséget, de egyszer egy mobil petrol kúton egy kutast 4 finom kérés után ötödjére az anyjába elküldve sikerült megértenie, hogy ő az én kocsimhoz nem fog hozzáérni.
Amúgy mol vagy omw kúton tankolok, ott ha meg is kérdezik, meg szokták érteni, hogy magamnak szeretnék tankolni.
Engem is zavar, de mivel nem rajtuk múlik, így udvarias visszautasítással el van intézve a dolog.
Az én kocsimhoz még sosem nyúltak egyébként. Se shellnél, se máshol.
Ugyanilyen téma a bolti pontgyűjtő kártya "Pontgyűjtője van"? Ott sem a kasszáson múlik, szegénynek muszály megkérdeznie. Ám erre van módszerem: külföldinek adom ki magam: négy-öt nyelven tudok köszönni, sosem kérdeztek még vissza az adott nyelven a pontgyűjtőre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!