Menet kozbe nagyobb temporol valo fekezeskor rezonalt az autom, kormanyt fogva is erezni lehetett. Ugy gondoltam tarcsa csere lesz..
Hazafele esoben jottem, semmi problemat nem tapasztaltam .
Előfordulhat hogy a tarcsa koze ment valami kosz amit a víz kimosott?
2019. ápr. 14. 12:59
1/10 anonim válasza:
Lehet több oka is, de fékezéskor többnyire a vetemedett tárcsa szokott a ludas lenni.
2019. ápr. 14. 13:07
2/10 anonim válasza:
Én levenném a kereket és kikell takarítani minden részét fém tisztára a féknek, lehet hogy jó lesz.
2019. ápr. 14. 13:39
3/10 anonim válasza:
lehet fékbetét tárcsa vagy akár lengéscsillapító is. Vidd el szerelőhöz ahol megmérik a féket, és a lengéscsillapítókat. Olyan nincs, hogy az eső kimos valamit a tárcsa és a betét közül. Max csak annyi történhetett, hogy nem melegedett fel a tárcsád az esős idő miatt, és nem lobbant be. Mindenképpen szerelő, mert a fék az nem játék.
2019. ápr. 14. 16:21
4/10 anonim válasza:
Gratulálok.
Sikerült működésbe hoznod az ABS-t.
2019. ápr. 14. 17:45
5/10 anonim válasza:
#4 gratulálok te semmit nem tudsz az autókról. Az abs csak a fék pedált lökdösi, nem rázza szét az autót.
2019. ápr. 14. 21:54
6/10 anonim válasza:
Utolsónak igaza van.
2019. ápr. 14. 22:23
7/10 anonim válasza:
Mielőtt lehurrognátok,tudnotok kéne miről is pfáztok.
Kérdező nyílván laikus,nem lehet olyan gciokos mint ti,kedves igentapasztalt fórumhuszárok...
Mégis mi a fsztól rezonálhat hirtelen a fék,agyas barátaim??
Persze cseréljen gátlókat rögtön hogyne...😀
2019. ápr. 15. 07:23
8/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Szetszedetem szerelovel a fekeket. Biztos hogy a lengéscsillapítómnak semmi koze ehhez, az Abs-es valaszon meg jot nevettem... en is gratulálok hozza!
2019. ápr. 15. 09:49
9/10 anonim válasza:
54%- os versenyző megpróbálhatná értelmezni a kérdést, mielőtt hülyeségeket hajt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!