Miért gyártja le ugyanazt az autót háromszor a Volkswagen?
Első, ha nem értessz hozzá miért ütöd bele az orrod ebbe akérdésbe?
Kérdező, nekem is szemet szúrt már ez a dolog, mivel egy a VW gyártja mind a seatot skodát ezért érthetelen.
A formaiság miatt szerintem.
#2-es, a butaságot te beszéled, nem én. :-)
Passat sosem készült abban a gyárban, ahol az Octavia vagy a Toledo. Passatokat csak Emden-ben és Zwickauban gyártanak, míg Octaviát Mlada Boleslavban, Toledot szintén a cseheknél és Martorell-ben. De persze nyugodtan lehet megint leugatni. :-)
Picit elvagy tájolódva.
Nem ugatlak le nem kell ettol tartanod, csak a lepontozástól.
1,3,5,7 válaszok adója tudja mit beszél, a hatvanszázalékoska meg beszél, amit tud, hülyeségeket.
Persze minél kevésbé van valaki tisztában a dolgokkal, annál többre tartja a saját hiányos tudását.
Az ilyenekre mondják, hogy még sokat kell tanulnia, hogy butának nevezhesse magát.
Van olyanra példa, hogy tök ugyanazt az autót árulják többféle márkajelzéssel (pl. berlingo és partner), de ez most pont nem olyan.
Seat Toledót már nem is gyártják és sokkal kisebb a másik kettőnél.
Az Octavia is kisebb a Passatnál, valójában a Jettával egy kategória. De emellett az anyagminőség, felszereltség, motorválaszték is más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!