Légtömeg mérő problémába valaki tud segíteni?
"Szerelő most nagyon elfoglalt és ezért nem bírom őt kérdezni meg csesztetni ilyenekkel..."
De, igenis csesztesd, hisz gondolom rá hallgatva vettél (kétszer is) bontott légtömegmérőt. Egyébként óriási baromság. Egy Bosch légtömegmérő ezerszer jobb lett volna, mint egy bizonytalan gyári bontott. Itt senki nem fogja neked megtávgyógyítani az autód.
ne vegyek új alkatrészt merthogy azok nem szoktak jók lenni???????? persze nyilván,ha valami gagyi után gyártottat veszel
Bizti a légtömegmérővel van gond? Ki lett iktatva és úgy kapásból megoldódott a gond?
Bizti a légtömegmérővel van gond? “Ki lett iktatva és úgy kapásból megoldódott a gond?”
Ezt nem értem.
Légtömegmérő csatiját lehúzni és ha a motor működése javul akkor értelem szerűen a légtömegmérővel van gond. Ellenkező esetbe meg máshol van a gond és feleslegesen vásárolod fel az összes bontott légtömegmérőt. De multiméterrel is lehet ellenőrizni a működését.
Nekem is kitalálta a szerelő a légtömegmérőt,mondtam neki,hogy én ebbe kételkedek..akkor kitalálta,hogy bebizonyítja az igazát, végül lambdaszondát kellett cserélni
A diag mindenképp jó lenne. De attól még lehet a légtömegmérő a hibás. Ugyanis jel hiányában a szofver memóriából dolgozik. Ha a memóriában is már a téves értékek vannak benne akkor nem tud megjavulni.
Légtömegmérőből meg nem tudom ki kondta neked hogy montottat vegyél de jó hülye volt. Nagyon érzékeny műszer. Általában a bontóban nem légmentes steríl helyen tárolják, hanem koszolódik. Emellett lehet hogy nem is kellett volna újat venned, elég ha megtisztítod a szálat benne légtömegmérő tisztító sprével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!