Ezek a kismotorok milyenek?
Akinek van ilyen írna róla egy pár mondatot.
Annyit tud-e mint egy 50 ccm-es robogó?
Nekem nincs, tudom nem ezt kérdezted.
De.
Nagy, villogó betűkkel van csak 4 napig akciózva hogy annyiért vehesd amennyiért mindenhol. M
Itt kezdődik az átverés.
Már a promó képeken sincs rendben, nézd az első és hátsó kereket szemből.
A legolcsóbb gumi van rajta, 80/90-10 Yuanxiao.
Oké hogy Bosh motor van benne de mindenki ezt használja, azzal amúgy sem lenne baj.
A váz yamaha vino koppintás ami megint ok, de a többi alkatrészt sehonnan sem fogod tudni beszerezni amikor kivezetik a robogót.
És el is érkeztünk az általános problémához. Az elektromos robogó annyira menő hogy minden cég belekóstol de a nagyobbak is elengedik 1 év után a modelljeiket. Pl Ultimate Flow. Teljesen Vino koppintás így futómű is lenne hozzá de idén már nem lehet kapni.
Bocs, a második kérdésed:
Nem, nem tud. Szigorúan 45kmh hackelni kell ha többet akarsz. Smkp is hivatalosan annyit tud, valóságban meg tartós 65.
Nekem nem kellene hogy gyorsabban menjen, az érdekel hogy mennyire tartósak ezek, vagy az akkuját mikor kell majd cserélni és az mennyibe kerül.
A régi Suhanókkal is nagyon sok ember megvolt elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!