Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek a vízbe, amivel az...

Mit tegyek a vízbe, amivel az autót mosom, hogy ne legyen vízfoltos?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 7. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, mert foltos lesz ha csak hagyod megszáradni. Én mikroszálassal szoktam áttörölni mosás után, így nem lesz foltos.
2019. ápr. 7. 09:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak cseppmentesítő adalékok, de ha biztosra akarsz menni, akkor a festett felületeket lehúzod ilyen gumis lehúzóval, hasonló, mint kutas ablaklehúzó, csak nagyobb és puhább, hogy az íveken könnyebben boldogulj. Ezzel szinte tökéletes lesz. Abalakokra meg mikroszálas törőkendő és ablaktisztító, áttörlöd mielőtt rászáradna a vízcsepp és kész.
2019. ápr. 7. 09:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Próbáltam ezer féle márkás drága cseppmentességet ígérő autósampont. Az önkiszolgáló mosóknál nem szoktam spórolni a "cseppmentes" öblítéssel. Mégis mindig rászáradtak a cseppek és csúnya lett.

Végül vettem ilyen nagy, mikroszálas jó vastag autótörölközőt: [link] Nem muszáj itt venni, gondolom máshol is kapható hasonló. Drága, de megéri az árát. Kb 5 perc végigtörölni az autót és valóban cseppmentes lesz a végeredmény.

2019. ápr. 7. 09:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Átkell törölgetni amikor még vizes az autó puha tuhàval és akkor nem foltosodik.
2019. ápr. 7. 09:36
 5/8 anonim ***** válasza:
lágy víztől nem lesz foltos
2019. ápr. 7. 10:11
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Tehát vízköves, mosókba szokott lenni "száradás segítő adalék" én a mosás végeztével azzal átmosom és tökéletes lesz a következő napig, mert akkor jön a madár :) és látja, hogy frissen mosott az autó és gratulál. :)
2019. ápr. 7. 10:38
 7/8 anonim ***** válasza:
SZarvasbőrrel töröld átt mosás után.
2019. ápr. 7. 12:33
 8/8 anonim ***** válasza:
7-est kiegészíteném annyival, hogy lehetőleg ne úgy, hogy elütsz egyet.
2019. ápr. 7. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!