Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek A3 1.6 benzin...

Szerintetek A3 1.6 benzin vagy Fabia 1.4tdi?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Autóvásárlás előtt állok. Most egy 5-ős golfot hajtottam 2.0sdi. Jól fogyasztott kényelmes volt de utaltam és sajnos összetörtek. Angliában elek és a fő szempont autó vásárlásnál a biztosítás.(elképesztő árak vannak). Agyalok egy 2006-os A3 1.6 benzin 190ezer kilométeres autón. Nagyjából egyben van sima alap autó. De Talatam pár 1.4tdi kombi fabiat ami igazából nem is csúnya ha dobok rá egy szép felnit és átlagosan kevesebbet futottak mint az A3mak. Az Audira éves biztosítás 600ezer forint míg a fabiara 300. Magyarországon van egy szép 1.4tdi lupom nagyon szeretem és megbízható is ezért gondoltam az 1.4tdire is. Polok annyira nem tetszenek sajnos.

2019. ápr. 4. 01:03
 1/4 D. Brasco ***** válasza:

A 2 auto olyan szinten nem egy ligában játszik,hogy nem is ertem a kerdest!

Főleg miutan allitasod szerint neked a fő szempont a biztositas ami mint kiderult az egyiknel eppen a fele annyiba kerul....

2019. ápr. 4. 07:53
 2/4 Beviz Elek ***** válasza:

Én inkább az alapján válogatnék hogy sok rövid távra nem vennék turbós autót.

Mondjuk az 1.6 A3-mal sem vagyok igazán megelégedve, de lehet hogy neked beválhat...

Biztosítás:

Ha eladod a magyar kocsidat, néhány angol biztosító elfogadja a bónuszodat + ha kell van kontaktom aki jó áron tud biztosítást ajánlani. Páromnak 1000 font volt friss jogsival 16-os insurance groupba tartozó kocsival.

2019. ápr. 4. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Kezdő Angliai vagy. Szokjál le arról, hogy forintban méred az itteni életed. A fizetésedet is fontban kapod, állítsd át a gondolataidat fontra, mert akkor abba fogsz belehülyülni, hogy minden átszámítsz. Felesleges.
2019. máj. 3. 10:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy a kérdéssel kapcsolatban volt egy értelmes hozzászólásod . Mivel magyar oldalon magyar embereknek írtam ezért számoltam át forintba. Lassan 8 éve elek Angliában. Amúgy A3 :)
2019. máj. 4. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!