Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek tetszik a BMW 745i...

Nektek tetszik a BMW 745i 2002 évjáratban?

Figyelt kérdés

Ez most igazából nem egy probléma megoldására váró kérdés, hanem szimplán egy véleménykérdezés.

Szóval ilyen autót szeretnék, de már saját magam is elbizonytalaodtam, mert annyian mondják rá hogy ez csúnya és régi, és hogy ennél 100szor modernebb és komolyabb egy 5-ös bmw. Tudom hogy a lényeg hogy saját magamnak tetszen, de tényleg mindenkit akit megkérdeztem ezt mondta rá. Nektek tetszik? Kb. 2 tenyeremen megtudom számolni hogy hány ilyet látok az utcán, ez miért lehet?

Nem lelakott állapotban képzeljétek el, hanem így: [link]

2019. ápr. 4. 00:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik akkor vegyél egyet, soha nem a szomszédnak veszünk autót. Nem is értem miért számít az én vagy más véleménye.
2019. ápr. 4. 05:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem csúnya, a 7-es BMW-k aránya időtlen. De én biztosan nem vennék 2000-es évekbeli BMW-t. Nincs nekem arra pénzem, inkább veszek egy újat szalonból, hosszútávon olcsóbban jön ki. :D
2019. ápr. 4. 08:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Csúnyának nem csúnya, de azért eljárt már felette az idő, és látszik is rajta. Viszont amennyiben nincs meg a kellő anyagi háttér, akkor ne erőltesd. Tehát ha csak azért ez a kiszemelt, mert ez elérhető árban van és BMW, akkor ez nem a te autód.

Alapjában véve pont ezért nincs belőle sok. Aki megtehetné hogy ilyenje legyen és fenntartsa minden aggodalom nélkül, annak van pénze újabbra és inkább azt veszi.

Akinek nincs pénze, viszont meg akarja mutatni hogy már pedig van, az meg vesz egy ilyet, másfélmillióért majd szépen le lesz lakva az idők során. Mert ezek az emberek már nem fogják kifizetni a normális szervizt, nem fognak 800 ezret költeni egy amúgy másfél milliós autóra. (Ebből van több)

Ugyanis ezekre a világ összes pénzét el lehet költeni, dugig van elromlási lehetőségekkel. Ezalatt gondolok olyanra, hogy egy 500 ezres / 1 milliós szerviz bármikor befigyelhet. Ha ezt ki tudod fizeti vállat vonva, anélkül hogy fájjon a "családi kasszának" ÉS azért veszed mert neked ez tetszik (és nem azért mert ezt tudod "csak" megengedni), akkor nyugodtan vedd meg! Mert alapjában véve ez egy jó autó!

2019. ápr. 4. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:

én egyetértek azokkal, akik szerint régi. külsőre még nem is idejétmúlt, de belül annyira puritán, hogy mai szemmel nézve már csak árnyéka önmagának. meg persze a minőségből sem feltétlenül van már meg minden...zömmel szarrá van ülve a vezetőülése mindegyiknek, ki van taposva a lelke, és amit előttem írnak.

ezektől azért szabadulnak ilyen olcsón, mert a fenntartási költségei magasak, és valószínű befigyel már 1-2 esedékes többszázezres javítás is.

sőt, mondhatni vannak már ilyen áttétet hibák is valószínűleg. egy ilyen korú autó már valószínű átment egy jópár kézen...az eredeti tulajdonos még nyilván törődött vele, használta 3-5 évig, aztán továbbpasszolta és vett egy új 7-est. mire hozzád jutna, már megjárt vagy 2-3 kavicsos placcot is, ahol aztán egyik kereskedő se törődik az autókkal...oda vannak b_szva, havi 1x lemossák, hogy ne lepje annyira a por, aztán ennyi...

2019. ápr. 4. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Sokan a legcsúnyább 7-es BMW-nek tartják, ami talán igaz is lehet. Olyat is hallottam, hogy az összes BMW közül a legcsúnyább. Azt is figyelembe venném, hogy az A8-as pl ettől sokkal jobb autó. Én a helyedben egy 740-es E38-ast vennék: nagyon megbízható technika, és az E38 mindenkinek tetszik. Nem kevésbé korszerű autó, mint egy E65.
2019. ápr. 4. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!