Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Derbi senda Xtreme 2010,...

Norbert002 kérdése:

Derbi senda Xtreme 2010, mitől fullad le egyesbe rakva?

Figyelt kérdés

A motort ha aznap először rugom be és melegitem 1-2 percet szépen,majd lerakom egyesbe az esetek 80%-ban lefullad és megugrik.De ha ujra beinditom és lerakom mar veszi.Ez mitől lehet?

És még lenne egy olyan probléma hogy szivatni kell a kézi szivatóval jó sokat különben nem indul addig,mintha nem jutna le a benzin addig.

2019. ápr. 3. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Kuplung rossz lehet, nem old szét.
2019. ápr. 3. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Rossz olaj van a kuplungban és állásában összeragad. Majd az első indulás után jó lesz, mert ledörzsöli a kuplungtárcsáról a ráragadt szar olajat. Cseréld le vékonyabbra. A kocsi váltóolaja nem jó bele, mert az alapból sokkal sűrűbb, mert csak a fogaskerekeket keni. A szívatás egyedi dolog, kábé fél percig illik fél szívatóval járni, mert annyi kell, hogy bemelegedjen a gép. De egy alapos karburátor tisztítás nem árt pláne tél után.
2019. ápr. 4. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen problémám van a Sendával, nem old ki a kuplung első indításkor. Úgy szoktam indítani, hogy berakom sebességbe, behúzom a kuplungot, és tologatom előre-hátra amíg szét nem old, és utána rúgom be és utána már jó. Cseréltem benne olajat REPSOL TRANSMISSION 10W40 a motorosboltba azt mondták ez való bele, de ugyanolyan mint előtte. Szerintem a lamellaszett csere megoldja majd, most néztem az árakat, 5400Ft egy szett kicserélem hamarosan mert már én is únom ezt a hibát.
2019. ápr. 4. 11:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is most cseréltem olajat a blokkban,10w 40w-t.A szivatót sajnos csak félig tudom fel mozgatni, mivel nincs több hely neki. A karburator tisztitás pedig most volt.
2019. ápr. 4. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!