Ha még nem vezettem sokat, sima 50 es robogót, attól még egy B125 (gyorsított) tanfolyamon meg tudnék tanulni vezetni egy 125ös automata váltós nagyrobogót azalatt az idő alatt, amit előírnak rá? (+pár óra)
Figyelt kérdés
Kérlek ne oltsatok le,nagymotorosok.:D
Én nem szeretnék 50 köbc. robogóval járkálni,ezért párszor ültem csak ilyenen,de viszont nagyon szeretnék venni egy 125ös nagyrobogót.
De viszont nem vagyok biztos benne,hogy azalatt az idő alatt,amit előírnak a B125 ös tanfolyamon,meg tudom-e tanulni rendesen vezetni.
Nagyon szívesen vennék még előtte egy ilyen nagyrobogót,hogy azon gyakoroljak egy zárt területen,de viszont hogy próbáljam ki,ha nem tudom vezetni?
Köszönöm,ha jön válasz.:)
2019. ápr. 1. 23:53
1/2 anonim válasza:
Simán. U.a., mint az 50-es, csak erősebb, gyorsabb. Én Simsonról ültem át egy 750-es Kawasakira, és semmi gondom nem volt.
2/2 anonim válasza:
Szerintem se okozna gondot. Vágj bele bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!