Szegeden tényleg jobban szeretnek buktatni a vizsgáztatók, mint máshol?
Figyelt kérdés
jogosítvány megszerzésére gondolok2019. ápr. 1. 11:51
1/4 anonim válasza:
Ezt szegeden mondják. Nyíregyházán azt mondják hogy nyíregyházán a legkeményebbek a vizsgabiztosok, ott buktatnak a legtöbbet. Zalaegerszegen szintén ezt mondják. Szerinted?
2/4 anonim válasza:
Igen, Szegeden ezért van annyival kevesebb autó, mert vagy más városokból jönnek, vagy máshol vizsgáztak. A maradék meg nagyon szerencsés.
3/4 anonim válasza:
Persze, nézd meg a hol buktatnak legjobban hivatalos statisztikákat...
4/4 anonim válasza:
Állítólag igen. Én elsőre átmentem, igaz, hogy elég sok óra után mentem el vizsgázni, mert nem vagyok egy született tehetség. Azért szerintem ha igazán jól vezetsz és az oktató jól felkészít, akkor itt sem fognak megbuktatni, ha meg komoly hibáid vannak, akkor máshol sem fognak átengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!