Fojtószelep takarítás után hiba?
Van egy 2001-es VW Polo Classic Comfortline 1.4 16v 75le autóm,ma cseréltem levegőszűrőt,belenéztem a fojtószelepbe,láttam hogy eléggé kormos,leszedtem,kitakarítottam,visszaraktam,összeraktam mindent,beindítottam,most az alapjárat ingadozik viszont elég rosszul de reagál gázadásra van másik verzió ha leállítom és újraindítás után jár a motor alapjáraton viszont nem reagál a gázadásra...az EPC hibajel világít és a check engine is..mi okozhatja a problémát?
Igazából a check engine önmagában elkezdett világítani néhány nappal ezelőtt,és a motor néha dadogott kisebb fordulaton menet közben,egyenetlenül járt..gyorsításnál ez a probléma eltűnt..
Ilyen elektromos vezérlésű fojtószelep van rajta:
Újra kell tanítani neki a véghelyzeteket, így van, vcds, vagy odis- al pár perc alatt orvosolható.
Akkulevétel után nem kell tanítani, szép is lenne, h kellene. Itt sem az áramtalanítás a gond, hanem az, h a korom miatt máshol voltak a tanult véghelyzetek, mint ahol most állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!