Milyen autót vegyek? Nektek van olyan autó, ami bevált?
Figyelt kérdés
Főbb szempontok, hogy 1.6 os benzin motorral szerelt legyen, kényelmes és tágas. Minél kevesebbet szeretnék rá költeni a szervízben.. Havi szinten kb 600 km autópálya használat, illetve kb ugyan ennyi falu, és város között.
Dízelt nem szeretnék, illetve 1 millió alatti vételárral valami ötletetek?
ha mondjuk két hétig csak 15 km-eket mész vele, de utána hétvégén kicsapatod 120km-en akkor már nem teszel neki olyan rosszat egyébként (Dízelnél).
2019. márc. 29. 09:31
12/25 anonim válasza:
1 millió alatt még ha akarsz sem kapsz részecskeszűrős dízelt. Ha már amúgy is Passatokat, Golfokat nézel, veszel belőle egy 1.9 TDI-t és az kibír mindent, rövid, és hosszú utakat is, cserében még nem is siralmasan gyenge.
2019. márc. 29. 09:36
13/25 anonim válasza:
Suzuki Baleno kombi.
Nekünk tökéletesen bevált, semmi szervízigény, csak a kötelezők.
2019. márc. 29. 09:42
14/25 anonim válasza:
Nem kell sokat hozzátenni és vegyél 2003tol gyártott 2 literes Honda accordot.
2019. márc. 29. 09:47
15/25 A kérdező kommentje:
Azért nem jó a 2 literes, mert fent is kell tartani, tankolni kell, stb. Kétlem hogy benzines 2 literes lenne, ami 7-8 literes fogyasztásnál megáll. Dízelből semilyen tapasztalatom sincs.
2019. márc. 29. 10:23
16/25 anonim válasza:
Passatbol legalább 1.8, vagy 1.8t, ha mindenképp benzines kell. 1.8t elvan 9 literbol, még egy fél tanknyival sem eszik többet havi szinten, mint az 1.6 1200km esetén.
2019. márc. 29. 12:43
17/25 anonim válasza:
Igen, azért írtam hogy a 2 literes benzines. Láncos vezérlés nem cserélhető a, kevesebbet eszik mint sok 1.6 és 1.8 tilkeppen megfelel fogyasztásban. De Mind1 én leírtam
2019. márc. 29. 12:56
18/25 anonim válasza:
Gyerekek, nem azzal van a baj hogy napi 15 -20 km-t megy vele hanem az hogy 1 millió alatt rohadt nehéz jó állapotú dízelt kifogni.
800 - 900 ezerből csakis benzinest vegyél!
Kisautókat nagyon nézd meg hogy mit veszel mert némelyik úgy rohad a rozsdától mint az isten nyila.
Javasolnám a Renault Cliót, ez nem rozsdásodik!
2019. márc. 29. 16:17
19/25 anonim válasza:
Itt ahány ember van annyiféle autót fog írni mert valakinek ez valakinek az vált be :)
Én hiába írom, hogy nekem rohadtul bevált a 190-es dízel merci (miután rendbe tettem) attól még nem fogsz ilyen autót venni :)
(Viccen kívűl egy 124-es jó állapotú dízel merci nem rossz választás.... igénytelen, tágas, nem zabál sokat, szervízbe kétévente kell hordani, persze ez nem egy mai autó)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!