Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Subaru Impreza WRX 2.5 típushi...

Subaru Impreza WRX 2.5 típushibái?

Figyelt kérdés

Sok helyen hallottam, hogy a 2.5-ös boxermotornak sok nyűgje van és fasorba sincs az előző 2.0 motorokhoz képest.

Tudtok adni felvilágosítást milyen problémákkal küzdenek ezek a 2.5-ös motorok a WRX-ben és a WRX STI-ben?

2019. márc. 27. 13:12
 1/3 D. Brasco ***** válasza:
6%
Igen komoly dugattyu meg hajtókar problemakkal
2019. márc. 27. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

A kategóriatársaihoz képest nem vészes.

Azért tudni kell, hogy 9 különböző 2.5 WRX készült motorkóddal, ebből 5 tényleges változat van.

Az EFY , EFX amikben voltak kenés és dugattyúcsap hajtókar problémák. Gyártói visszahívás volt rá.

Igazából hangossá vállt, de nem azonnali ölés volt.

Több tízezerig is hibátlanul működtek, aki 30 ezer alatt nem volt képes meghallani, hogy reszelve búg a cucc, az vessen magára.

Egyből kiszúrható használtautónál.

Ettől nem kell félni.

A hajtás problémásabb volt.

A gyári hajtás nem mókolt helyből rajtolásra és utólagos rajtprogramra, felhúzott blokkal volt kitalálva.

Erőteljes lógás, recsegés jellemzi.

Magyarul : egy őszinte autó, vannak problémái, amik csúnya összegek lehetnek, felhasználói hülyeségből.

de ezek mind könnyen kiszűrhetőek.

2019. márc. 27. 14:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok, eddig bárkit kérdeztem, senki nem tudott ilyen kulisszatitkokat mondani, a hajtással meg vakon voltam eddig.
2019. márc. 27. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!