Nem lehet autóban aludni Európa országaiban?
Figyelt kérdés
Egy hosszú úton kötelező szállodába, panzióba menni?
Van erre jogszabály itthon/külföldön?
2019. márc. 26. 20:22
1/3 anonim válasza:
Régebben rengeteget autóztam s volt, hogy megálltam pihenni 1-2 órát de kizárólag benzinkutakon a parkolóban. Senkit nem érdekelt, hogy aludtam vagy csak ültem a kocsiban.
2/3 anonim válasza:
Dehogynem szabad, bárhol az autópályán megállsz éjszaka, a parkolókban alusznak az emberek az autóban, sokszor járó motorral. Senki sem piszkálja őket, meghát jobb, ha megállnak az parkolóban aludni, minthogy a kormány mögött tegyék ugyanezt. Ja, és a kamionokban is lehet aludni, legálisan.
3/3 D. Brasco válasza:
Tőlünk nyugatra (1-2orszag kivetelevel)a kocsiban alvas kb mindenhol vadkempingezesnek minősül,kivéve ha ezt kijelölt autópályaparkoloban/pihenőben teszed!Nyilvan az teljesen mas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!