Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan rendeljek auto alkatrés...

Honnan rendeljek auto alkatrészeket?

Figyelt kérdés
Van egy Volkswagen Sciroccom amit még papámtól kaptam viszont az idő egy kicsit megette már és arra gondoltam, hogy feltuningolom. Olyan oldalak érdekelnének ahol minőségi tuning alkatrészeket tudok rendelni akár külföldről. Köszönöm a válaszokat előre is
2019. márc. 24. 06:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Bontó, vagy ebay karosszéria elem esetén.

Mondjuk nem biztos hogy megéri, de ez a te dolgod.

2019. márc. 24. 08:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem karosszériára gondolok
2019. márc. 24. 08:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor mire gondoltál?
2019. márc. 24. 08:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a németországi Autodoc nevű oldalról rendelek, 40%-al olcsóbb ugyanaz mint Bárdinál és 1 hét alatt itt is van.

Panaszom nem lehet.

2019. márc. 24. 09:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy idő ette romot nem tuningolni kell, hanem felújítani. Igazán vicces amikor egy széthullás előtt álló rom tele van Homasita tuning cuccokkal, nagy kipufogóval, stb...
2019. márc. 24. 17:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudtad, hogy létezik olyan, hogy esztétikai tuning? Azért kérdeztem "belső" alkatrészekről mivel azt nem tudtam hol érdemes venni és hol éri meg legjobban. Köszönöm szépen a válaszod kedves 4-es és a segítséget, meg persze azt is, hogy megmondtad mit csináljak a saját autómmal. Kezdjük ott, hogy azt sem tudod jelenleg milyen állapotban van, a másik pedig az, hogy kívül belül fel lesz újítva :) ne sorolj be oda ahova nem tartozom
2019. márc. 24. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!