Szabobence9903 kérdése:
Szerintetek milyen színnel fujassam le az alufelnit? Kép lent
Figyelt kérdés
Szereztem az autómra alufelnit,amin festés kopás található. Arra jutottam hogy lefestetem,de nem tudom milyen színre. Szerintetek feketére vagy szürkére? Illetve hogy erre az alufelnire milyen alufelni kupakot tudok venni? Előre is köszönöm!
Erről az alufelniről lenne szó,erre az autóra:
2019. márc. 22. 20:55
1/4 anonim válasza:
Én hagynám a francba az egész színre fújást. Jól megtisztítanám a felniket valami jó mosószeres oldattal és járnék vele úgy ahogy van.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha lemosom attól még nem fog eltűnni a kopás! Sok helyen le van kopva,így nem tetszik
2019. márc. 22. 21:21
3/4 anonim válasza:
Sima ezüst, egy ilyen autón ilyen kis felnit felesleges jobban cifrázni
4/4 anonim válasza:
Anthracit színű legyen, az szinte mindenhez jól megy, szebb, mint egy sima ezüst színű felni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!