Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csalnak az AMTS-en a nyeremény...

Csalnak az AMTS-en a nyeremény autóval?

Figyelt kérdés
Hallottam olyat hogy előző években már előre le volt zsírozva hogy ki fogja megnyerni, igaz ez?
2019. márc. 21. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

Vagy igaz vagy nem.

Ezt nem fogod megtudni.

Kivéve ha megnyered az autót, akkor nem csalnak.

Elvileg : nincs csalás.

Logika : senki sem osztogatna 3 millió környékét.

Talán igen talán nem.

Itt csak hülyeség válaszokat fogsz kapni.

"Ja persze csalnak, a lottón is csalnak tettem a múlthéten ötöst és nem nyertem telitalálatot, pedig az én számaim a legjobbak" kaliber vár.

2019. márc. 21. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Most mit vársz, ide jön az ügyvezető azt mondja neked hogy bizony mi itt csalunk?
2019. márc. 21. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Az irigyek szoktak ilyet mondani, mert ha ők nem nyerhetik meg, akkor biztosan le volt zsírozva. :)
2019. márc. 21. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
30%

Miért csalnának?

A nyereményautó csak aprópénz az egész AMTS pénzforgalmához képest. Plusz az ilyen nyereményautók inkább "támogatói" pénzből mennek, nem ugyanaz mint átlag emberként vásárolni használtautók.hu-n.

2019. márc. 21. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
Persze, ahogy a lottot, sőt a csokis nyereményjátékokat is a boltokban - szarkazmus.
2019. márc. 21. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!