Csalnak az AMTS-en a nyeremény autóval?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat hogy előző években már előre le volt zsírozva hogy ki fogja megnyerni, igaz ez?2019. márc. 21. 16:49
1/5 anonim válasza:
Vagy igaz vagy nem.
Ezt nem fogod megtudni.
Kivéve ha megnyered az autót, akkor nem csalnak.
Elvileg : nincs csalás.
Logika : senki sem osztogatna 3 millió környékét.
Talán igen talán nem.
Itt csak hülyeség válaszokat fogsz kapni.
"Ja persze csalnak, a lottón is csalnak tettem a múlthéten ötöst és nem nyertem telitalálatot, pedig az én számaim a legjobbak" kaliber vár.
2/5 anonim válasza:
Most mit vársz, ide jön az ügyvezető azt mondja neked hogy bizony mi itt csalunk?
3/5 anonim válasza:
Az irigyek szoktak ilyet mondani, mert ha ők nem nyerhetik meg, akkor biztosan le volt zsírozva. :)
4/5 anonim válasza:
Miért csalnának?
A nyereményautó csak aprópénz az egész AMTS pénzforgalmához képest. Plusz az ilyen nyereményautók inkább "támogatói" pénzből mennek, nem ugyanaz mint átlag emberként vásárolni használtautók.hu-n.
5/5 anonim válasza:
Persze, ahogy a lottot, sőt a csokis nyereményjátékokat is a boltokban - szarkazmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!