Marshall28 kérdése:
Chiptuningal nő az autó végsebessége is vagy csak hamarabb gyorsul és kedvezőbb lessz a fogyasztás? Opel astra H 1,7 CDTi.
Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 20:00
1/7 anonim válasza:
Sőt, ezeken felül még a helyesírásod is megjavul és az orrodat is tisztíccsa.
3/7 dirtboy válasza:
a végsebesség abban az esetben tud nőni ha eddig utolsó fokozatban nem bírt kiforogni teljesen,azonban a plusz erő miatt chiptuning után tovább bír forogni.
ha eddig kibírt akkor nyilván nem fog nőni hiszen váltóáttétel nem változik.
a fogyasztás nem lesz kedvezőbb hiszen a plusz teljesítménynek ára van.
esetleg akkor lesz kedvezőbb ha motoroptimalizálás a cél nem pedig 15-20%-os plusz teljesítmény elérése.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi,dirtyboy!
2019. márc. 19. 21:12
5/7 D. Brasco válasza:
A végsebesség a duplájára nő a fogyasztás a felére csökken!
6/7 anonim válasza:
Sőt nem is fog fogyasztani én nem is értem miért nem suftni tuningoltat mindenki
7/7 A kérdező kommentje:
Ennyi barmot mint itt életemben nem láttam. Komolyan elgondolkozom,hogy ezeket az embereket milyen atrocitások érhették általános iskola,vagy szaközeppiskolában. Valószínű az építő kritikák kommentjeit író verebek 99% szűz még mai napig. Általános iskolában pedig tuti volt aki álldóan basztatta őket,vagy fizikailag helyre tették őket ha nem segített nekik a matekban.
2019. márc. 20. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!