Milyen idős autóval jársz? Tervezed lecserélni jövőben?
Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 19:14
1/22 anonim válasza:
27, majd úgy 10-15 év múlva TALÁN :)
sokat foglalkoztam már vele, most tavasszal is jó pár alkatrészt cserélek rajta, hülyeség lenne eladni ennyi munka után egy megbízható autót.
2/22 anonim válasza:
Fél éves és egy 4 éves. Most nem cserelek
3/22 anonim válasza:
1-1,5 éves céges Focus.
Saját autót nem tervezek venni egyelőre, a lakás a prioritás.
4/22 anonim válasza:
21 illetve 30. Soha nem fogom őket lecserélni, mivel nem kellenek nekem ezek az új autók. Talán egy W124-es a jövőben elférhet még, de hát az se új :D
5/22 anonim válasza:
9, 12 és 1-1,5 körüli.
Nem tervezünk ilyesmit, próbáljuk rendben tartani őket.
6/22 anonim válasza:
Fél éves, még legalább 7-8 évig nem tervezem lecserélni.
7/22 anonim válasza:
12 évessel, egy ideig nem tervezem
8/22 anonim válasza:
A fő autóm 2012-es, lassan cserélném, de nincs mire, mert nehéz überelni ezt az autót számomra :)
9/22 anonim válasza:
2011-es, de remélem 10 évig nem kell lecserélnem, mert nagyon megszerettem
10/22 Beviz Elek válasza:
15, 16 és 22.
A 15 évest tervezem lecserélni egy hasonló korúra, majd később ha meglesz a kp akkor egy elektromosra. A most 16 és 22 éves marad utána is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!