Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda 6 vagy BMW e46?

Mazda 6 vagy BMW e46?

Figyelt kérdés
Erősebb autót néznék 1.5 millió forintig. Az egyik a 2.3 166 lőerős Mazda 6 lenne, a másik E46 320i 2.2. Teszteket nézve a Mazda fürgébbnek tűnik, viszont talán hangosabb is, úgy tudom abban turbó is van. Melyiket lenne érdemes megvenni?
2019. márc. 19. 09:36
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Minek kell neked erősebb autó? Friss jogsid van és azzal akarsz vigéckedni az utakon? Csapjál hozzá fél misit és vehetsz belőle egy új Dacia Logant, azzal nem tudod veszélybe sodorni az többi autóst.
2019. márc. 19. 09:55
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Aki nem tud vezetni annak mindegy milyen autoja van ugy is balesetrt okoz
2019. márc. 19. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
Azért dácsiját ne vegyél, de nem kell rögtön 160 lovas kocsival kezdeni. Vegyél egy G Astrat, amíg rendesen megtanulsz vezetni.
2019. márc. 19. 10:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Miből gondolja bárki is, hogy friss jogsim van? Első autó lenne, ez tény, de nem értem, a kérdésemben nem szerepel ilyesmi.
2019. márc. 19. 10:47
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
2-es vagyok az en valaszom nem feled iranyult hanem az egyes valaszolonak
2019. márc. 19. 11:04
 6/10 anonim ***** válasza:
mindegyiknek van előnye és hátránya vezettem mazdát ilyen motorral igaz autómata volt de nagyon jól ment, a mazdák sajnos rohadnak a BMW vel motorikusan szokott több baj lenni. Mivel ezek ritka autók szerintem nézz mind a kettőt, de jótanács alaopsan vizsgáltasd meg
2019. márc. 19. 11:26
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Első kocsi, friss jogsi. Tökmindegy. Lényeg, hogy valsz. nincs túl sok vezetési tapasztalatod, ez így veszélyes kombináció.
2019. márc. 19. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Inkább a Mazda. Kevesebb problémával jár (a benzines).
2019. márc. 19. 14:00
 9/10 Dörmögő ***** válasza:

Félig lesz csak hasznos a válaszom, mert nem teljes a tudásom, viszont érdemes lenne utánajárnod egy dolognak.

Mégpedig hogy a Mazda rohadós. Ennek sajnos lehet hogy nagyon mély a zsebe amibe pénzt kell tölteni.

Amit nem tudok hogy a Mazda javította-e ezt az orbitális hibát. És ha javította akkor mikortól érdemes Mazdát keresni?

2019. márc. 19. 15:46
 10/10 anonim ***** válasza:
BMW, mert nem rohad, és az is megbízható. Ha úgy tartották. De összesen 1,5m-ből nem hiszem, hogy tudnék venni olyan 320i-t, ami tetszene is. Nem az empaketre gondolok, hanem az állapotra, meg ugye megvétel után is kéne költeni, pl a futóművét a kátyus utak kikészítik
2019. márc. 19. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!