Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek arról,...

Mi a véleményetek arról, amikor valaki levillog 140-nél a belső sávban?

Figyelt kérdés

Engem mindig felidegesít az, amikor huzamosabb tempóval megyek a belsőben (140-145) és valami BMW-s vagy Mercis idióta levillog és bele jön a seggembe 1 méterre, úgy hogy én közben kamiont előzök..

Ti ilyenekre hogy reagáltok?

2019. márc. 17. 20:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Teljesen egyet értek veled, utolsó! Én sem szoktam villogni, pedig nyílván sok olyan gyngébb teljesítményű autó van az utakon, akiket levilloghatnék, mert én gyorsabban mennék..

Viszont az a baj, hogy énis olyan szinten felkapom a vizet ilyenekre, hogy ha féreállnánk valahol, biztos tettlegességig fajulna a történet, és ezt nem szeretném, meg kéne tanulnom valahogy leszarni

2019. márc. 18. 10:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Max akkor zavar a lassú menet is ha látom hogy mondjuk egy gyengébb gép 120-al előzz vagy 5 kamiont már 5 perce. Az kicsit zavar."

El kell fogadni, hogy nem minden autó tud hosszabb távon normális, kultúrált körülmények között 130-al menni. Az autópályán a 130 nem az ajánlott haladási sebesség, hanem a megengedett maximum.

Ha valaki kamionsort előz (ami 120-as tempónál nem 5 perc, hanem inkább fél), akkor semmiképp sem javallott lelassítani 90-re és beállni a kamionok közé. Veszélyes lenne egy ilyen mutatvány rád is.

Akkor teljesen jogos a kiakadás, ha valaki bent felejti magát a belső sávban, de ha előz, akkor nem villogni meg dudálni kell, mert semmi értelme.

2019. márc. 18. 11:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kezdő koromban engem is idegesített ez a viselkedés.

Azóta lenyugodtam, kb. leszrom, hogy minek villog, miután befejezem a kamionelőzést, szépen kisorolok.

Ha a körülmények engedik egyszer-egyszer kipróbálom, hogy kisorolás után padlózok, előzzön úgy, ha akar. 99% nem mer/tud 170 fölé menni. Ilyenkor elégedetten nyugtázom, hogy csak idegebeteg csíra villogott mögöttem és hagyom a tempomatom visszaállni 130-ra ő meg had robogjon más s3ggében.

2019. márc. 18. 12:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor visszavágom negyedikbe éss otthagyom a francba. Aztán csodálkozik.
2019. márc. 28. 11:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Mert olyan autód van, ami ott hagyja 4-ben :D
2019. márc. 28. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!