Nem néznek hulyének, ha egyedülállóként egyterű autót veszek, vagy kisbuszt?
Figyelt kérdés
2019. márc. 16. 08:25
1/8 anonim válasza:
És kit érdekel, ha igen? Én biztos magasról leszarnám. Ilyen alapon személyautót se vegyél, mert az is 5 személyes. De motort se, mert az meg 2.
2/8 anonim válasza:
???
Nem értem az összefüggést.
Én azert vettem vivarót, mert azzal vittem ki magammal embereket külföldre pénzért...
3/8 anonim válasza:
Én még ráadásul fiatal is vagyok (23éves) és Peugeot 806-al járok általában egyedül. Mikor vettem, akkor kellett a 8 ülés, de most meg már annyira megszerettem, hogy nem akarom lecserélni. Nem nagyon érdekel, hogy ki mit gondol miatta, de gyanítom, hogy pont nem érdekel senkit.
4/8 anonim válasza:
Normális ember nem törődik ilyen szinten mások életével. Lehet, hogy nem tartja ésszerű döntésnek, de alapvetően az emberek a saját dolgaikkal (pl. saját autójukkal) vannak elfoglalva, nem a máséval.
5/8 anonim válasza:
Az egyterű is pont egy 5 személyes autó, csak kényelmesebb. Amúgy kit érdekel hogy mit mondanak az emberek.
6/8 anonim válasza:
Ha lerohad a Swiftem ,Multiplát fogok venni.
Mert nekem bejön, nem érdekel ha egyedűl használom, senki sem érdekel csak az, hogy jól érezzem magam a kocsiba.
21/f
7/8 anonim válasza:
Egyedülállóként benga nagy Merciket, nagy köbcentis autókat is vezetnek, tök fölöslegesen. Szóval mindegy, nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!