Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Néhány ikonikus típus miért...

Néhány ikonikus típus miért van ennyire felkapva?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a Skyline,Supra, meg ehhez hasonló autókra.

Ezek olyan szinten felkapottak lettek,hogy olyanok mint a halottak: jót vagy semmit.

Úgy rajonganak érte az emberek mintha tudnánk is mit beszélnek...nem sokan ismerik a gyakorlatban és mégis.

Nekem is tetszenek, de ha hasonló kategóriás kortársaik mellé állítanák,hogy választhatok egyet akkor szerintem egyik ilyen agyonhájpolt kocsit sem választanám.

Nem azért mert szar, vagy mert csúnya, de meglep ez a rajongás.Csak egy film miatt szerettek beléjük?

2019. márc. 16. 08:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is túl vannak hájpolva. Több dolog miatt lettek ikonikusak: Halálos iramban filmek, Need for Speed, és a japán driftesek miatt. De főleg az első kettő miatt.
2019. márc. 16. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Mert ikonikus, meg is válaszoltad.

Egyébként te is a Supra-t választanád egy Charmy helyett...

2019. márc. 16. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!