Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes C220 cdi?

Mercedes C220 cdi?

Figyelt kérdés
Automata váltós, 2001-es, itthoni forgalomba helyezésű, Coupe. 1.1 millió Ft az ára. Mit kell ezekről tudni? igazából az automata váltó, amitől félek, de a kézisbe meg ott a kettőstömegű.
2019. márc. 13. 21:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Autópályás auto lenne. Néhány éve ültem ilyenben, tetszett, hogy 130 km/h-nál szinte semmi hangja nem volt.
2019. márc. 13. 22:00
 2/5 A kérdező kommentje:
143 Lovas 2.2
2019. márc. 13. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:

A 2.2-es nem egy erőmű, de ismerősömé 550 ezret ment, mire kilyukadt a turbó. Viszont sok kilomáternél a porlasztócsúcsok miatt elég hisztis is volt. Sokan a nagyobb motorra esküsznek.

Viszont valahol 2000 körül volt a váltás vizesbázisú festékre, én onnan rohadnak mindenütt, Az ismerősé is ilyen volt.

A kettőstömegű miatt nem aggódnék. Ugyanúgy ki kell cserélni egy idő után mint a nem kettős tömegűt. Már 2 autómban volt, és annyira nem volt velük gondom, hogy az egyiknél utólag tudtam meg hogy az van benne.

2019. márc. 13. 22:18
 4/5 D. Brasco ***** válasza:
0%
Én ezeket a clc merciket messzire elkerülném,még akkor is ha az ára alapján jó(bb) allapotú lehet!
2019. márc. 13. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Örökélet meg egy nap ez a motor, a hagyományos 5 sebességes Merci automataváltó se romlik el gyakran. Viszont... ez az autó tényleg csúnya. És ezek is rozsdáznak csúnyán.
2019. márc. 14. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!