1 millióért; Honda jazz, H Astra vagy Swift?
Figyelt kérdés
2019. márc. 13. 19:36
1/4 anonim válasza:
Swift vagy Jazz amelyik jobban tetszik.
Nekem swift van es imadom igaz nekem 2014-es de volt elozo generacios is es azzal sem volt soha problema. Porgosebb volt de par decivel tobbet is evett
2/4 anonim válasza:
Nekünk is több 2005-ös Swiftünk van a családban, idáig semmi gond nem volt velük. Alkatrészek jó árban vannak hozzá, ha odafigyelsz rá, sokáig nem fog fájni miatta a fejed. :) 1 milla körül már kilehet fogni belőlük egész jókat.
3/4 anonim válasza:
Igen attol hogy suzuki a GS szint eleg szep extrakat tartalmaz
Kulcs nelkuli bejutas/elindulas, ulesfutes stb
4/4 anonim válasza:
Attól függ mire kell de én egyébként a Honda Jazz ajánlom. Nem tudom láttál e már teszteket róla, de kivétel nélkül mindegyik tesztelésnél azt állították róla hogy az a tökéletes autó a kategóriájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!