Rotalla RH01 gumiról mik a tapasztalatok? Nagyon rossz vagy érdemes megvenni?
A #2 válaszadó által belinkelt oldalon, 22db termék található.
Ebből 3 vásárolható, a többi 19-hez azt írták:
"jelenleg nem elérhető, kérjük, válasszon a helyettesítő termékek közül".
Szóval egy webáruház, ahol a felkínált 22-ből csak 3 kapható. :(
Rejtély, hogy a gyártó, vagy a forgalmazó a ludas ebben a rossz arányban, de nem tűnik egy vásárlásra ösztönző tájékoztatásnak.
Egyébként nem ismerem ezt a gumimárkát, nem hallottam még róla.
Ha nem hallottál róla az nem a gumi hibája.
De azért is van az hogy nem lehet kapni mert már elvitték szinte mindet.
Számos oldalról végigjártam a kérdést erről a gumiról, a pontot az i-re a gumi szerelő mondta.
Laufenn, Riken, Rotalla, Taurus, Saetta? Csak hogy a teljesség igénye nélkül néhányat említsünk. Nem igazán híres gyártók, pedig komoly vállalatok állnak mögöttük: sorrendben a Hankook, a Michelin és a Bridgestone. Tehát a nagy márkák saját termékei, minőségi gumikról beszélünk.
Számos területen tapasztalom,az ilyen átrendeződést legyen az telefon, üdítő, jelen esetben gumi. Minden márkának van egy üzleti saját márkája.
Mondok egy példát Apenta+ vitaminos üdítő 0,75l mindenki kedvence 275Ft áron kapható, be megyek az Aldiba Crane saját márkás vitaminos üdítő 179Ft, gyártja az Apenta, összetevők ugyan azok, mint az Apenta+ üvegén. A polcon csak az Apenta céget látom és a Crane-t , mindenki Apentát venne. Erre szeretnék rávilágítani ugyan az a gyártó, ugyan az az összetevő, de -30%-al olcsóbban.
A gumi szerelő mikor oda állítottam, két dolgot jegyzett meg,sose hallott róla, szar kínai, 30 éve gumi szerelő, 8500Ft-os, rá nem tenné, csak a Braun a tuti. Végig se hallgatod, pedig el mondtam neki is a fent leírtakat, Kínába gyártott, hajón szállított, vámolt, és még a kereskedőnek is van rajta haszna....hangzott a válasz.
Mellettem lévő idős bácsi szintén lecseréltette a gumiait, csak Braun, azt tenné rá a szerelő, 30 éve gumis, kínai szart nem árul... bla bla.... a 4 db gumira átrakással fizetett 68000Ft-ot.( nekem 37000Ft volt a teljes gumi cserém költsége.)
Jó ideje használom a gumit, maximálisan meg vok vele elégedve,csak ajánlani tudom, szívesen vásárolnék máskor is ezt a márkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!