Mi a véleményetek erről a motorról?
Az ugye nem kerülte el a figyelmed, hogy nem 21.900 az ára, hanem 219.000 Ft?
Szarul lett lefotózva, rosszak a fények, koráról se lehet tudni semmit. Ha közel laksz, akkor személyesen nézd meg.
Tényleg nem ismerem, de így ismeretlenül is vicces. Mennyit pörög százon? 20 ezret?
Én Simsonnal keztem még a 80-as években, akkor még nem voltak ilyen versenymotorok. Mire bejöttek, addigra már ezres motorjaim voltak, úgyhogy tényleg kimaradtak az életemből ezek.
Közben olvastam róla véleményeket itt:
Gyári fojtással 45-50 a vége, fojtás nélkül ilyen-olyan áttétellel és kipufogóval kicsikarható belőle a száz, de a kresz szerint így már nem közlekedhetsz vele közúton. Fogyasztása is nagyon sok. Átlagban 4-5 litereket írnak, láttam 3 litert is, de láttam 7 litert is! Ez elképesztő. Az én Z1000-es Kawám nem fogyaszt ennyit!
Most is csak azt tudom mondani, hogy ennyiért inkább vegyél egy robogót. Motorozni nagyon jó az is, keveset fogyaszt, aztán későb majd vizsgázz le nagymotorra, és vegyél valami komolyabb motort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!