Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyon gáz ha 0 tudással...

Nagyon gáz ha 0 tudással megyek jogsizni?

Figyelt kérdés
Semmi tudásom nincs az autókkal kapcsolatban. Azt sem tudom hogyan kell beindítani.. Nagyon hülyének fognak nézni? :(

2019. márc. 10. 19:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha ennyire paranoiás vagy akkor ne is menj autó közelébe sem.
2019. márc. 11. 06:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Adódik a kérdés,mi a fsznak neked autó?😃

Illetve milyen belső késztetést érzel az autózással kapcsolatban?

Pistikének meglett végre,neked is kell?😀

2019. márc. 11. 07:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Fél év múlva olyan kérdésekkel fogsz előállni, mint pl:

Most lesz vizsgám, de félek, hogy nem sikerül és a vizsgabiztos lenéző lesz, mit csináljak?

Elsőbbségem van, de a másik autós, akinek stop táblája van nem fog utálni emiatt?

Sikeresen levizsgáztam, vezethetek a sikeres vizsgát bizonyító lappal? Nem utáltok, hogy 128 943-re olvassátok ezt a kérdést?

Egy sofőr részegen lopott rendőrautóval elütött a zebrán, majd elhajtott. Apu megtalálta a facebook profilját szerintek írjak neki? Nem fog megutálni emiatt?

2019. márc. 11. 10:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is úgy kezdtem neki, hogy életemben nem ültem még volán mögött. Kresz szabályokkal valamelyest tisztában voltam, mert biciklivel napi szinten jártam a várost. Mindent megtanítanak majd, ne izgulj ezen.
2019. márc. 12. 11:22
 15/15 anonim válasza:
Ha most még a kreszt se csináltad meg, akkor az sem gáz, ha nem tudod elméletben sem, hogy mit hogy csinálj. Ha majd megtanulod a kreszt, elméletben tudni fogod a dolgokat, aztán az oktató meg megtanít arra, hogy gyakorlatban is tudd. És egyáltalán nem fog rád csúnyán nézni, ha még sohasem vezettél autót.
2019. márc. 12. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!