Milyen autót ajánlanátok ebben az árkategóriában?
Sziasztok! Autót szeretnék vásárolni, kb 5-800 ezer forint között. Vidéken lakom, városban nem sokat használnám max havi 2-3 alkalommal. Mindenképpen benzinest szeretnék. VW Golf IV, Opel Astra G amiket főleg néztem,de szívesen fogadok más javaslatot is. Megmondom őszintén, szemezgettem a Renault Thaliával(bár az picit olcsóbb), Renault Megane-al is, viszont sok jót nem hallottam róluk..:/
Előre is köszönöm a segítséget!
Bármelyik jó lehet a három említett közül - állapot függő.
A Meganra is ez vonatkozik, azzal a kitétellel, hogy a "kacsaseggű" inkább kerülendő, és egyik típusnál sem a "minél olcsóbb" legyen a szempont, hanem az állapot.
A 3 közül én még Thaliát rohadtan nem láttam, múltkor a bontóban viszont láttam egy eléggé elrohadt G astrát, meg az utakon átlukadt küszöbös golf 4-eket.
Meg úgy tudom, a benzines Golfok, opelek eléggé hajlamosak az olajat enni valamiért. Már a 2000 utániak.
Nézzél inkább egy Totoját, azokkal aztán tényleg nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!