Serenyke kérdése:
Milyen 2t olaj ajánlott?
Figyelt kérdés
favorit piros, kék, fekete,
vagy stihl piros, zöld, szürke,
repsol scooter, town,
vagy motul scooter expert,
vagy motorex scooter
Van egy honda pal 50cc különolajzos (be is van kötve) robogóm ezzek közül gondolkozom hogy melyiket használjam és milyen arányban legyen be állítva az adagolás? Eddig 1:50es arányban volt és piros favoritot hasznaltam bő 1 évig
2019. márc. 10. 15:29
1/3 anonim válasza:
Én Favorit, Hunoil és társait nem tennék a motoromba. Motul jó olaj, a Repsol is, de amit most én használok az a Mannol SnowPower full syntetic olaj. Teljesen jó, alig füstöl és litere 1200Ft. Szerintem állítsd 1:40-re, de szintetikussal elmegy 1:50-en is.
3/3 anonim válasza:
Motul Scooter Expertet használok mert az a legkevésbé büdös, a Repsol se rossz, könnyebb adagolni.
Robogóba gagyi fűrészolajat önteni nem a legjobb ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!