Melyik a legjobb BMW e38?
Attól függ mihez hasonlítod...
Ha régebbiekről van szó, akkor szerintem E31 inkább, de nem mérhető egy mai BMW-hez
Volt valamelyik korábbi hozzászólónak E38?
A legkisebb sorhatos nem mondható problémásnak. A V8-asok a magas fogyasztás mellett lehetnek hütés problémásak (az utolsó két henger a tüzfal felé).
A dizelekkel nincs tapasztalatom, de a 25TDS-t kerülni kell.
Átlagnál drágábbak az alkatrészek, mégiscsak egy luxuskategóriáról van szó..
Olyan E38 nincs ami strapabíró - főleg hogy már a legfiatalabb is 20 éves lassan.
A 28i nem kimondottan problémás, ott inkább az a baj hogy mindenki megvette a nagy hetest a legkisebb benzinessel és kitaposta a lelkét. A 3,5V8 és a 4,4 V8 is teljesen jó.
A 750i meg csak fanatikusoknak.
Nekem örök álmom az E38, de ahhoz hogy az álom valóra váljon és meg is maradjon álomnak ahhoz 7-8 milliót ki kellene pengetni csak a vételárra, annyim most épp nincs :D
Ha neked is álmod, akkor az olcsó E38-akat elkerülöd, mert a nagyon nagy részül lelakott kotla és csak sz0pni fogsz velük és akkor ott vége lesz egy álomnak.
Ha belevágsz egy ilyenbe akkor nagyon nem fogsz mellényúlni:
Még egy ilyen is bevállalható:
Ezekhez képest egy ilyen szerintem messze felejtős:
Én a dízeleket kihagynám, a TDS hulladék, a CR-ek már jobbak de azok már legalább háromszor elmentek a Holdig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!