Milyen márkájú autót érdemes venni?
Figyelt kérdés
Lóerő és a pótalkatrészek miatt érdekelne.2019. márc. 10. 10:22
1/8 anonim válasza:
Mire kell? Hányan használnátok? Évente mennyit futna kb és hol?
2/8 anonim válasza:
1.9 tdi Passat , 90 pacisba nincs kettöstömegű, a 110 -be van a pd tdi-be van ott akkor inkább a 131 lovasat venném. Csak előtte nézd meg a totalcar Passatokról szóló vidijét. Most nem tudom linkelni. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Hetente használnám, nagyobb bevásárlásra és havonta hazautazásra (haza az út 200 km, szerpentines azért számítana a lóerő)
2019. márc. 10. 10:34
4/8 anonim válasza:
Volkswagent ha fontos a lóerő és a pótalkatrész ellátottság.
Skodát kerülni kell az a Volkswagen alacsonyabb árfekvésű kompromissziomokkal teli saját márkája ilyenek vannak hogy anyaghasználat gyengébb, több a műanyag ami kopognak, kevésbé tartós az autó. Semmi közük a cseheknek a Skodához azon kivül hogy náluk szerelik össze az autókat. Ezek gagyibb Volkswagenek Skoda matricával.
7/8 anonim válasza:
Mennyi a keret és mekkora kell?
Opel, VAG csoportból érdemes válogatni.
8/8 anonim válasza:
Le lettem pontozva, akkor nesztek, szokásos arrogáns válasz tutti 100%-os
Ilyen távra? Biciklit vennék, én naponta 69 km-t bicikklizek, kibírható az ember, környezetet se szennyezed , mert a globális sokmindenért a dízel a hibás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!