Melyiket vegyem? Benelli bn 251, vagy bn 302?
Figyelt kérdés
Főként városi használatra, de nem riadnék vissza akár egy tengerparti utazástól sem vele. Előző motorom keeway rkv 125-ös volt, azzal is mentem 200km-ert, szerettem, megbízható volt, jó fogyasztással, csak sajnos 90fölé alattam nem nagyon ment. Maradnék a márkánál, csak míg a 250-es 1 hengeres, 140kg-os motor, addig a 300as 2 hengeres, 190kg-os motor. Megszoktam,hogy a régi 125-ösömmel ott mentem ahol akartam, mert szinte dobáltam olyan könnyű volt, s félek h nagy változás lenne + 60kg, s már nem lenne ennyire rugalmas városban. Mit gondoltok? Rutinos motorosok véleménye érdekelne. köszi#benelli bn 251 #bn 302 #városi motorozás
2019. márc. 9. 20:59
1/2 A kérdező kommentje:
elfelejtettem mondani, újonnan venném, s maradnék más márka nagyon nem érdekel, mert itt a fenntartási kötlség (alkatrészek, ez az) töredéke egy ktm vagy ducattihoz képest.
2019. márc. 9. 21:07
2/2 anonim válasza:
Szia! Én is hamarosan veszek valamilyen motort. Az RKV, a BN125 és a YS125 van a kalapban. Miért adtad el az RKV-t? Kaptál esetleg máshonnan véleményt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!