Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort vegyek endurozni?

Milyen motort vegyek endurozni?

Figyelt kérdés
A legfontosabb, hogy üzemórást semiképp sem szeretnék, és előny ha papírozható (A2 jogsim van). Lehetőleg valami könnyebb gépet szeretnék. 1millióm van rá. Ti mit ajánlanátok?
2019. márc. 9. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát akkor ennyiért csak is a yamaha xt660R t tudom ajánlani. 1 milióért vettem én is nemrég. A2 kategóriával vezethető, pont maximális a teljesítménye, 35 kw. A motor száraz tömege 160 kg körül van. Forgalmiba szerencsére a megtankolt súlyt írták, így a súlyhatárok is belebérnek a 0.2kw/kg ba. Elvileg elég strapabíró a blokkja, jól megy, kényelmes, és nem veszélyes a súlya szerintem. 100-ig nagyon ugrik. 140-ig nem fogja meg egy autó se az utcán.
2019. márc. 10. 07:24
 2/3 dirtboy ***** válasza:
Vagy drz400, súlyban könyebb (140kg) bár az is elég nehéz terepen.
2019. márc. 10. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, a drz is jó. Hosszútávon kényelmetlenebb, de terepen biztosan kezesebb jószág. Xt vel elmehetsz több száz km es túrára, drz vel 50 km es túra is elég lesz 😁
2019. márc. 11. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!