Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra J vagy Hyundai I30?

Opel Astra J vagy Hyundai I30?

Figyelt kérdés
Mindkettő 2011-es évjárat sima 1.6 szívó benzin motorokkal. Jelenleg nem két konkrét kocsiról van szó, hanem általánosságban te melyiket választanád és miért?

2019. márc. 9. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
J Astrát semmiképp. Nehéz, mint a dög, sokat fogyaszt, nem olcsó a karbantartása sem.
2019. márc. 9. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Kedves lepontozók, jöhetnek az ellenvélemények. :-) Erről szól ez az oldal, nem?
2019. márc. 9. 19:03
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Esetleg J Astrád van? Ha ilyen szar véleményed van róla minek vetted meg? Ha meg nincs, hogy mondasz véleményt? "Dögnehéz." És akkor mi van? Azért mondod mert mindenhol ennyit hoznak fel ellene? Többet fogyaszt 1 literrel? Ha nem mész több tízezret vele, nem mindegy? Az emberek milliókért veszik az autókat és számolgatniuk kellene a deciket? A drága karbantartás miből fakad? Főleg egy egyszerű 1,6 szívónál.
2019. márc. 11. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:
33%

Szerencsére nincs J Astrám. :-) Családban van, nem telik el úgy 1 hónap, hogy valami miatt ne lenne szervizben. A fogyasztást csak azért írtam, mert kiemelkedően magas a maga kategóriájában. Hasonló paraméterekkel rendelkező autóm (ami japán), kevesebb kb. 200kg-mal (kategória-átlag), és kevesebbet fogyaszt 1,5-2 literrel. Számodra ez nem hátrány, viszont műszaki előnyként sem tudom értékelni.

Eddigi problémák: hűtő-rendszer probléma (emiatt csak 4-szer volt szervizben garanciális időben, jellemzően termosztát-csere lett a vége, de hűtőt is cseréltek már), féknyereg probléma, klíma-vezérlés hibák, rapszodikusan felbukkanó elektromos problémák. Eddig ennyi. Nem utálom én a J Astrát, de egyértelműen az I30-ast választanám e kettő közül.

2019. márc. 12. 06:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Neked milyen autód van 4-es?:)
2019. márc. 12. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:

en is hyundai mellett voksolok.

esetleg meg nezd meg a toyota yarist ha tetszik

2019. márc. 19. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem a J szériás Astra valahogy kimaradt az életemből. Volt H Astrám, most épp egy K Astrát hajtok. Egyikkel se volt különösebb műszaki gondom. Pedig az egyik dízel volt, a másik pedig turbó benzines.

A J Astra 2009-es fejlesztés, azaz kerek 10 éves technika. Erősen kifutó modell. Én már csak ezért sem vennék ilyet már. Ha Opelből csak ez a modell jöhet szóba mindenképp, akkor inkább az i30-ra szavazok én is.

2019. máj. 20. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, elkerülte a figyelmemet, hogy használtban gondolkozol!
2019. máj. 20. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!