Skoda octavia Rs vagy Vw passat?
Sziasztok!
Autó vásárlás előtt állok és már egy jó ideje nézegettem a kínálatot.
Találtam egy 2006-os Skoda Octavia Rs-t 2.0 Tfsi motorral 250.000 km Svéd szervizkönyves. Az autó 5000 euró, nagyon jól nézz ki.
Az lenne a kérdésem, hogy ezeknek a tfsi motroknak különösebb problémájuk van?Szerintetek megéri megvenni?
A következő autó egy 2009 2.0 Tdi common railes Passat de én benzines párti vagyok és ebből alig látni.
Melyiket válasszam szerintetek? Szerviz költség és fentarthatosagot vegyük figyelembe.
Ti mit vennének 5-6000 euróért?
Én is a 2.0 CRTDI-re szavazok (nekem ilyen van). De ha a használat azt indokolja, akkor benzinest kell nézni.
Személy szerint biztos nem hoznék a világ végéről egy 250.000 futott RS-t. Ezeket nem boltba járós autónak veszik, pláne benzinesben.
Neztem egy 2010-est Rally Blue szinben.
De ha pdtdi akkor nem kell.
Harmadik kocsi kell neked, ha dieselt nem kedveled és nem is sokat autózol akkor hagyd. Viszont 250 ezret futott 2006os 2.0 tfsi-t RS-t sem vennék meg semmi pénzért.
(Nekem is tfsi motoros kocsim van szóval nem arról van szó hogy tfsi ellenes lennék.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!