Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha jog 3kj tuningrobogó!...

Kovács Dániel Gábor kérdése:

Yamaha jog 3kj tuningrobogó! Minden jó és mégse jó! Mi baja lehet?

Figyelt kérdés

Van egy yamaha jogom full tuning! Valamiért az istennek sem akar beindulni! Szakértő vagyok a témában évek óta autókkal és motorokkal foglalkozom végzettségem is etéren szereztem!

Minden van szikra, benzin, kompresszió! A szikrát jókor adja , a kipufogó nem dzsuvás, a szikra kissé sárgásszínű de erős! Nem tudok rájönni hogy mi baja lehet pedig mindent megnéztem rajta! Ha a karbiba benzint fecskendezek és közben önindítózom akkor néha néha röffen de nem indul be! Minden értelmes választ nagyon megköszönnék! SEGÍTSETEK! Mi lehet a baja? Mit nem néztem még át?

2010. júl. 2. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Sztem a karbi szar. Vagy benzin szürő tiszta mocsok.
2010. júl. 2. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Nezd meg h a karburatorban valami membran nincse veletlen kiszakadva, vagy esetleg a benzincsappal neme lehet gond? az hogy nekem a robogomon ugy van hogy a motor huzza maganak a benzint...vakumon keresztul...azt a csapot a tartaly alatt ellenorizd le....az enyemen 2 cso volt es az alsot mar nemtudom pontosan ha meghuztam akkor nyitott es folyt a benzin a karbiba..ellenkezo esetben nem tud es akkor problema lehet ezeket ellenorizd le mas nem jut eszembe!

17/f

2010. júl. 2. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Elsőnek nézd meg a szívócsonkot, hogy nem-e repedezett, mert ha ott farsot szív, már nem indul be. Érdemes újra lecserélni, az a biztos. Akkor alatta a membránt is ellenőrizd, h a lapokból nem-e tört le egy darabka, akkor se indul már. Benzincsapot ellenörizd, h a vákumcsövet lehúzod, beleszivsz és ha jön a benzin akkor jó a csap. Ezeket nézd meg, ha minden ok, értekezünk.
2010. júl. 3. 10:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm szépen a válaszokat! Sajnos amiket mondtatok és felvetettetek probléma forrásaként, mindet leellenőriztem tökéletes a szívócsonk és a membrán ház és lapok is. A benzincsap sajnos átereszti a benzint tehát nem a vákummal van gond (mellesleg a vákum is működik). Az őrület határán vagyok! Nem tudom elképzelni hogy mi lehet a hiba! Ennek mennie kéne de mindenképpen be kéne indulnia...
2010. júl. 3. 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Huh, akkor nemsokminden marad:S Esetleg rossz hőértékű gyertya? Gyári az 7es, ha ez tuning akkor 8as-9es kellene. Esetleg gyertyahézag? 0,6mm a gyári érték. Szivató müködik? Légszűrő az a gyári vagy direktszűrős? Gyári házban a szívó kis pipa benne van? Anélkül szokott ilyet okozni. Csak megoldjuk vhogy, mennie kell.
2010. júl. 3. 15:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Ma sikerült beindítani! A probléma az volt hogy a gyújtáselektronika testelése nem a blokkfélen volt hanem a vázra volt testelve...így utólag verem a fejem a falba hogy mekkora hülye vagyok...de hát így tanul az ember. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a segítségeteket! Köszönöm!
2010. júl. 4. 23:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is szoptam már hasonlóképpen ilyen kis hibákkal.
2010. júl. 25. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!