Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért 2010 után terjedt el az...

Miért 2010 után terjedt el az oldalindex tükörbe építése?

Figyelt kérdés
A 2010 előtti modelleken csak pár tipuson volt de 2010 után viszont már mindegyiken.

2019. márc. 7. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Most a 2010-zel van bajod, vagy azzal, hogy nem egyszerre jött ki vele minden gyártó? Nem értem a kérdésed lényegét.
2019. márc. 7. 12:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Miért nem kezdtek el korábban? Arra értem a kérdést.

Nyilvánvaló h jobb ha a tükörbe van építve mint a sarvedonel

2019. márc. 7. 13:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Miért is nyilvánvaló?

Egyébként pusztán divat szerintem

2019. márc. 7. 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:

"...de 2010 után viszont már mindegyiken."

2018-as autóm van és nem a visszapillantón van az oldalindex, hanem a sárvédőn.

2019. márc. 7. 13:14
 5/8 D. Brasco ***** válasza:
Baromság az egesz kerdes tekintve higy mar a 90-es évek végén is volt indexes visszapillantó,a másik meg az hogy magyon sok új autón még mindig a sárvédőben van!
2019. márc. 7. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Ezt a Mercedes terjesztette el a 2000-res évek elején, ultra menő volt akkor, emlékszem is, hogy a tükörben volt az index. Igazi Mercis extrának számított, 2010 körül merték tömegesen "ellopni" ezt az extrát.
2019. márc. 7. 13:39
 7/8 veterán vas ***** válasza:

Kérdező!

Nekem -mint az öreg autók szerelmesének- pl. az a nyilvánvaló, hogy az ajtó előre nyíljon, mint a régi időkben. Ha ki szeretnék szállni, akkor az ajtónyitás után ne "visszafelé" irányba kelljen mozdulni. Vagy számomra az is nyilvánvaló, hogy azelőtt kötelező volt a sárfogó gumi, és nem szórta tele a szélvédőmet az előttem haladó.

Múlnak az évek, változik a jármű építési trend.

Fogadd el, hogy ma már ilyen autókat gyártanak.

/hátulról nyíló ajtókkal, sárfogógumi nélkül, tükörbe épített irányjelzővel, stb./

Fölösleges ilyeneken rugózni. ;)

2019. márc. 7. 14:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Villogó tükörre a kutya nem figyel,aminek lenne értelme és igen ritka,az a nyitott ajtó jelzőfénye,valamint az oldal helyzetjelzők,amit csak Volvokon látok pedig ezer balesetet meg lehetne előzni vele
2019. márc. 7. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!