Lehetséges hogy Budapesten 3 hónap a kresz vizsgára időpontot kapni?
Figyelt kérdés
2019. márc. 7. 10:03
2/9 A kérdező kommentje:
Tiszta röhej.
2019. márc. 7. 10:19
3/9 anonim válasza:
Én 2 hete vizsgáztam. 2,5 hetet kellett várnom, akkorra adtak időpontot.
Amúgy vizsga előtt azt mondták, hogy akinek nem sikerül, az mehet a Petzval utcába új időpontot kérni. Szóval gondolom lehet magadnak is intézni.
Lehet, hogy egy kisebb iskola, ahova jársz és csak havi egyszer kérnék időpontot vagy lusták hozzá.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát ez a csigavér szóval nem kis iskola.
2019. márc. 7. 11:26
5/9 Hovarju válasza:
Előfordulhat, ha sok jelentkező van.
Én nekem három éve kb.2 hetet kellett várnom.
Az egyik ismerősömnek nem sikerült december elején a vizsgája és február végére kapott időpontot.
6/9 Hovarju válasza:
Ha ilyen sokat kell várnod a vizsgára, érdemes plusz órákat venni addig, hogy ne felejtsd el, amit megtanultál.
7/9 anonim válasza:
Tegyük azért hozzá, hogy mindenkinre ilyenkor tör rá a jogsizhatnék.
8/9 A kérdező kommentje:
Januárban kezdtem az oktatást, februárban kértem vizsga időpontot és úgy csörögtem oda márciusban hogy mi a helyzet az időponttal, azért majd 6 hónap egy kresz vizsgára szerintem egy picit sok.Főleg úgy hogy egy vagyonba kerül.
2019. márc. 7. 17:40
9/9 Hovarju válasza:
Elsiklottam a kérdésben a kresz szó felett, azt hittem forgalmi vizsgát kérdezel és arra válaszoltam.
A kresz vizsgára nagyon sok a három hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!