Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a6 allroad vs audi a6 kombi?

Audi a6 allroad vs audi a6 kombi?

Figyelt kérdés
Mire lehet használni egy audi allroadot? Miben különbözik egy sima a6-tól? Terepre IS használható az allroad?
2019. márc. 6. 17:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Használható terepre is, sőt.... De ha a légrugó megadja magát, az drága buli.
2019. márc. 6. 17:48
 2/15 anonim ***** válasza:
magasabb kicsit az építése, ezzel rosszabb talajon is lehet haladni vele,
2019. márc. 6. 19:19
 3/15 A kérdező kommentje:

Na de földútra is használható?

Említette előttem egy válaszadó hogy a légrugó elromolhat. Mennyi annak az esélye, és mi kell ahhoz hogy elromoljon?

köszi

2019. márc. 6. 19:31
 4/15 anonim ***** válasza:
Az Allroad egy nagyon fassza találmány, még a 2000res évek elejéről a SUV mánia legelejéről. Sokkal okosabb választásnak tartom bármelyik SUVtól, nem is értem miért van kihalófélben az emelt kombi műfaja. A quattrók alapból nagyon jók terepen, az Alrroad plusz hasmagassága csak rátesz erre. A titok ott van, hogy mindenki sajnálja ezeket az autókat szétcseszni a semmiért terepen, érthető is.
2019. márc. 6. 19:38
 5/15 A kérdező kommentje:

De én használnám is ezt nyáron, földútra javrészt.

Erre viszont nem ajánlott? Mit ajánlanál helyette?

Rozoga szart nem akarok venni.

2019. márc. 6. 19:48
 6/15 anonim ***** válasza:
Mennyiért nézegeted őket? Milyen motorral? Egyébként földútra simán jó. De a 2.5 V6 TDI motor, amivel a legnépszerűbb, automata váltóval, az azért...
2019. márc. 6. 20:55
 7/15 anonim ***** válasza:

Mit jelent az a földút? Mert ez egy alapvetően aszfaltra, autópályára tervezett autó, most ha állandóan földúton nyomod neki, akkor előbb-utóbb szétcseszed a futóművét, a belső burkolatok zörögni fognak, ilyesmi. És ez minden SUV-ra is érvényes. De ha 1 kilómétert kell menned murvás-földes úton a telekig, az nem nagy kunszt semmilyen autónak.

https://www.youtube.com/watch?v=6n9P26R6B4g

2019. márc. 6. 20:58
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a videót. Nem ilyen kráteres jukacsos, traktorok által szétrombolt földútra.

[link] Ilyesmi. 3,5 millió maximum és használnám egyaránt rendes normális asztfaltozott úton is. Ilyen 80% asztfalt 20% földút lenne a használat.( nem tudom máshogy felvázolni) Nyáron elég sok helyet kell megjárnom, és javarészt ilyen út fog az utamban állni.

2019. márc. 6. 21:38
 9/15 A kérdező kommentje:
Lehetséges akkor kimondottan terepjáró kellene nekem?
2019. márc. 6. 21:39
 10/15 A kérdező kommentje:
Viszont válaszodra visszatérve, több lenne a földúton használat mint 1-2 km. Akár 5-10 is.
2019. márc. 6. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!