Audi a6 allroad vs audi a6 kombi?
Na de földútra is használható?
Említette előttem egy válaszadó hogy a légrugó elromolhat. Mennyi annak az esélye, és mi kell ahhoz hogy elromoljon?
köszi
De én használnám is ezt nyáron, földútra javrészt.
Erre viszont nem ajánlott? Mit ajánlanál helyette?
Rozoga szart nem akarok venni.
Mit jelent az a földút? Mert ez egy alapvetően aszfaltra, autópályára tervezett autó, most ha állandóan földúton nyomod neki, akkor előbb-utóbb szétcseszed a futóművét, a belső burkolatok zörögni fognak, ilyesmi. És ez minden SUV-ra is érvényes. De ha 1 kilómétert kell menned murvás-földes úton a telekig, az nem nagy kunszt semmilyen autónak.
Köszönöm szépen a videót. Nem ilyen kráteres jukacsos, traktorok által szétrombolt földútra.
[link] Ilyesmi. 3,5 millió maximum és használnám egyaránt rendes normális asztfaltozott úton is. Ilyen 80% asztfalt 20% földút lenne a használat.( nem tudom máshogy felvázolni) Nyáron elég sok helyet kell megjárnom, és javarészt ilyen út fog az utamban állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!